Verkkokurssit tulevat taloyhtiöihin!

blogi_hthj_2Talvi vaihtuu kevääseen ja kukat puhkeavat kukkaan! Saman voisi sanoa ekurssi-palvelusta. Pitkään työstetty Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen – HTHJ® -verkkokurssikokonaisuus on päässyt pilotointivaiheeseen. Tämä tarkoittaa, että nyt jokainen taloyhtiön hallituksen jäsen, joka haluaa päivittää tai laajentaa tietojaan taloyhtiön toiminnasta ja hallinnosta pystyy tämän tekemään – verkkokurssien avulla. Suomen Kiinteistöliiton jäsenille verkkokoulutukset ovat veloituksetta käytössä vuoden 2016 ajan. HTHJ-verkkokurssikokonaisuus koostuu viidestä verkkokurssista ja loppukokeesta, jonka hyväksytysti suorittaneet voivat tulostaa itselleen todistuksen. Opiskeltavaa riittää lähes kymmenen tuntia!

“Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöissä on yli 100 000 hallituksen jäsentä, jotka nyt voivat vaivattomasti opiskella luottamustoimeensa liittyvää sisältöä.”

HTHJ-verkkokurssit ovat ainutlaatuinen tapa tuoda uutta tietoa suurelle käyttäjäryhmälle samalla kertaa. Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöissä on yli 100 000 hallituksen jäsentä, jotka nyt voivat vaivattomasti opiskella luottamustoimeensa liittyvää sisältöä.

Odotan suurella innolla, millaisen vastaanoton HTHJ-verkkokoulutuskokonaisuus tulee saamaan. Samalla kun ekurssi-palvelu pääsee levittämään tärkeää tietoa taloyhtiöiden hallituksille, pääsemme myös levittämään verkkokoulutuksen ilosanomaa ympäri Suomea.

HTHJ-kurssien tekeminen on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen ja innostava prosessi ja tästä kuuluu suuri kiitos Kiinteistöliiton rautaisille ammattilaisille ja Kiinteistöliitto Kanta-Hämeelle, joka aloittaa pilotointivaiheen HTHJ-kurssien osalta maaliskuun loppupuolella.

Kommentoi

Vieritä ylös