Taloyhtiöt edelläkävijöitä verkkokurssiopiskelussa

Taloyhtiöiden hallituksille suunnattu verkkokurssikokonaisuus HTHJ ® – Hyväksytty Taloyhtiön Hallituksen jäsen on otettu vauhdilla käyttöön Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden keskuudessa. Jo yli 700 taloyhtiössä on aloitettu verkkokurssiopiskelu. Näin laajassa mittakaavassa taloyhtiöt ovat verkko-opiskelun edelläkävijöitä Suomessa. Osallistujamäärä ja ennen kaikkea palaute kurssien suorittaneilta on ollut erittäin mukavaa ja rohkaisevaa luettavaa. Pääsääntöisesti kurssisarjan käyneet ovat olleet taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajia.

Jo yli 700 taloyhtiössä on aloitettu verkkokurssiopiskelu.

Jokaisen HTHJ kurssin lopussa on lyhyt palautelomake, ja palautteita on tullut kiitettävästi. Palautteissa on ollut erittäin hyödyllisiä kehittämisvinkkejä sekä sisältöön että itse verkko-opiskeluun. Kaikki palautteet on otettu huomioon ja mikäli mahdollista, kursseja on välittömästi parannettu niiden pohjalta.

Asteikolla 1-5 kurssien yleisarvosana on 4,31. Tämä kertoo ainakin siitä, että taloyhtiöissä on erittäin hyvä valmius ja suuri kiinnostus uusimpien oppimismuotojen ja -teknologioiden hyödyntämiseen ja käyttöön, ja että haastavien asioiden esilletuominen verkkokurssien muodossa on ollut onnistunutta. Kurssit suorittaneet hallituksen jäsenet ovat arvioineet erikseen kurssien tekstisisältöjä, videoita ja tehtäviä. Myös näissä arvosanojen keskiarvo on reippaasti yli 4.

Kurssisarjan saa aktivoitua Kiinteistöliiton jäsennumerolla

HTHJ kurssisarja on Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenille veloitukseton jäsenetu, eli kaikki hallituksen jäsenet voivat käydä kurssit ja hyödyntää niistä saatavaa tietoa toimessaan. Tähän mennessä suurin osa kurssien suorittaneista on ollut hallituksen puheenjohtajia. Kurssien suorittaminen on hyödyllistä myös muille hallituksen jäsenille, erityisesti uusille taloyhtiön hallitukseen valituille, joten on toivottavaa, että hallituksen puheenjohtajat kertovat myös muille hallituksen jäsenille HTHJ-kurssisarjan tarjoamasta mahdollisuudesta. Kurssisarjan saa aktivoitua Kiinteistöliiton jäsennumerolla.

Käyttäjien arvioita HTHJ kursseista

hthj_yleisarvosana

Asteikko: 5 (erinomainen), 4 (hyvä), 3 (keskinkertainen), 2, (välttävä), 1 (heikko)

Kommentoi

Vieritä ylös