Ekurssi-palvelussa uusi ulkoasu ja uusia kursseja

Uudistimme Ekurssi-palvelun maaliskuussa. Uudistuksen tarkoituksena on parantaa kurssien luettavuutta ja tehdä opiskelusta entistä sujuvampaa.

Uusi ulkoasu, uudet ominaisuudet

Tekstin fonttikokoa, kuvia ja rikastuksia on uudistuksen yhteydessä suurennettu ja selkeytetty sekä käyttöliittymän leveyttä lisätty. Palvelun värien miellyttävyyteen opiskelukokemuksen yhteydessä on niin ikään panostettu.

Täysin uutena toiminnallisuutena olemme kehittäneet sivukohtaiset muistiinpanot. Opiskelija voi nyt tehdä käymiensä kurssien jokaiseen kohtaan omia muistiinpanoja ja keskitetysti hallinnoida niitä.

Olemme selkeyttäneet kurssien rakennetta niin, että jokaisen kurssin perustietoihin ja johdantolukuun voi tutustua vapaasti kurssin etusivulta käsin, riippumatta siitä, onko kurssiin käyttöoikeutta. Etusivulta  voi myös sujuvasti siirtyä hankkimaan käyttöoikeuden kurssiin Kiinteistöalan Kustannus Oy:n verkkokaupasta.

Kurssiuutuudet

Uutena kurssina julkaisemme palvelussa Keijo Kaivannon kurssin Uusi säätiölaki – miten muuttaa sääntöjä vanhoissa säätiöissä. Kurssi neuvoo säätiöitä sääntöjen saattamisessa uuden säätiölain vaatimalle tasolle.

Kehitämme kurssitarjontaamme jatkuvasti ja julkaisemme palvelussa myös kaksi uutta kiinteistönhoidon oppilaitosten tarpeeseen suunnattua kurssia: Ilmanvaihtojärjestelmän vuosihuolto sekä Kiinteistön yleishoito.

HTHJ®-todistus

HTHJ® – Hyväksytty Taloyhtiön Hallituksen Jäsen -kurssikokonaisuuden tulostettava todistus on uusittu ja jokainen, joka on hyväksytysti on suorittanut HTHJ loppukokeen voi käydä tulostamassa itselleen uudenmallisen todistuksen.

Toivomme, että pidät uudistuksesta ja että opiskelusi verkossa on jatkossa entistä helpompaa ja mukavampaa. Annathan palautetta opiskelukokemuksistasi!