Ekurssi-palvelu uudistuu

Verkkopalvelujen uudistussykli nopeutuu koko ajan. Uutta teknologiaa on saatavilla yhä nopeammin ja käyttäjien vaatimustaso ja odotukset kasvavat.

Ekurssi-palvelu on käynyt läpi mittavan uudistuksen, jonka tavoitteena on tehdä verkko-oppimisesta mielekkäämpää ja tehokkaampaa. Olemme lisänneet toiminnallisuuksia, jotka tulevat käyttöön uusissa kursseissa. Näitä ovat muun muassa

  • ryhmäkeskustelutoiminto, joka mahdollistaa kurssi- tai opiskelijaryhmäkohtaiset keskustelufoorumit
  • selkeämmät todistusten eli sertifikaattien tulostusmahdollisuudet
  • toiminto, jolla opiskelija voi tulostaa itselleen opintosuoriteotteen
  • suoritemerkit (engl. Badge), joiden avulla opiskelija saa motivoivaa palautetta opiskelun edistymisestä.

Suurimmat muutokset ovat itse verkkokurssin käyttöliittymässä, jonka käytettävyyttä olemme parantaneet . Verkkokurssin käyttöliittymässä ovat nyt selkeästi esillä kaikki opiskeluun tarvittavat toiminnallisuudet, kuten sisällysluettelo, kurssin etenemistiedot ja painikkeet, millä voi siirtyä kurssin lukukuihin ja kappaleisiin. Olemme myös lisänneet toiminnallisuuksia, jotka helpottavat opiskelua. Tällainen on esimerkiksi ”Siirry kohtaan, mihin jäit”-painike, josta pääsee suoraan jatkamaan kohdasta mihin on edellisellä opiskelukerralla jäänyt.

Olemme hyödyntäneet teidän käyttäjien kallisarvoista palautetta ekurssi-palvelun uudistuksessa ja toivomme, että opiskelu on jatkossa entistäkin mukavampaa.

Ekurssi-palvelun uudistetut käyttöohjeet löytyvät täältä.

Mukavia opiskeluhetkiä!

Kommentoi

Vieritä ylös