Tila
Ei rekisteröity
Hinta
Ilmoittaudu

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen

 • Ohjeita opiskelijalle

  Tervetuloa opiskelemaan Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnon osaa!

  Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -verkkoaineisto on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää osaamistasi Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnon osassa. Liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnon perusteet kokonaisuudessaan löydät aineiston etusivun oikeanpuoleisesta sivupalkista.

  Verkkoaineisto rakentuu tutkinnon osan ammattitaitovaatimusten mukaisesti. Kukin ammattitaidon osa-alue muodostaa oman lukunsa. Aineiston rakenne pää- ja alalukuineen näkyy vasemmassa sivupalkissa.

  Kunkin pääluvun lopussa on kertaava pohdintatehtävä. Kirjaa pohdintasi erilliselle Wordille ja tallenna se omalle koneellesi. Näitä pohdintoja voit hyödyntää sekä suunnitellessasi tutkinnon osan näyttöä että näytön antamisessa.

  Aineiston tehtäviä ei arvioida eivätkä aineistoon kirjaamasi asiat näy muille kuin itsellesi.

  Otamme aineiston sisällöstä ja sen toimivuudesta mielellään vastaan palautetta. Kommenttisi voit lähettää osoitteeseen [email protected]

  Antoisia opiskeluhetkiä!

 • Koulutuksen avoimet tehtävät

  Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -verkkokoulutuksen jokaiseen osioon sisältyy avoimia tehtäviä. Avoimiin tehtäviin kirjoittamasi vastaukset ovat osa opiskelijan työn ohessa tehtävää näyttöä.

  Lataa alla olevasta linkistä vastauspohja avoimiin tehtäviin. Ennen tehtäviin vastaamisen aloittamista, tallenna dokumentti omalle työasemallesi ja jatka sen täyttämistä omalla työasemallasi verkkokoulutuksen edistymisen myötä.

  Lataa: Vastauspohja avoimiin tehtäviin (docx-tiedosto).

Koulutuksen tila:

Kurssisisältö

Laajenna kaikki
Vieritä ylös