Tila
Ei rekisteröity
Hinta
Suljettu
Aloita opiskelu
This kurssi is currently closed

LKV-verkkokurssi

  • Ohjeita opiskelijalle

    Tervetuloa opiskelemaan LKV-verkkokurssille!

    Verkkokurssi antaa valmiuksia virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV-pätevyys) läpäisemiseen tukemalla osallistujan omaehtoista opiskelua. Kurssilla käydään läpi asunto-osakkeen- ja kiinteistön kauppa, kaavoitus ja kiinteistönmuodostus, huoneenvuokraus sekä verotuksen erityiskysymykset sekä kiinteistönvälittäjän vastuu ja kuluttajansuoja.

    LKV-verkkokurssissa asiantuntijat käyvät läpi kiinteistönvälittäjän työhön olennaisesti liittyvät säädökset ja analysoivat säädöksiä aikaisempien kokeiden kysymysten näkökulmasta. Näin he säädöksen käsittelyn yhteydessä ohjeistavat samalla LKV-kokeen kysymyksiin vastaamisessa. Kurssin alussa opastetaan havainnollisesti lakikirjan käyttöön sekä annetaan ohjeet lakikirjan ”laputtamiseen”.

    Opiskelu koostuu n. 5-30 min pitkistä videotallenteista. Videotallenteita voi katsoa missä ja milloin vain sekä missä järjestyksessä tahansa ja voit kerrata vaikeiksi kokemiasi asioita niin usein kuin haluat. Kunkin aihealueen lopussa on testi, jonka avulla voit kerrata oppimaasi ja testata osaamistasi.

Koulutuksen tila:

Kurssisisältö

Laajenna kaikki
1. Lakikirjan käyttö
2. Kiinteistönvälitysliikkeen ja kiinteistönvälittäjän toimintaa säätelevät lait
3. Sopimuksen tekeminen – kuka on myyjä
4. Kaupan kohteena on asunto-osake
5. Kaavoitus, rakentaminen ja kiinteistön muodostaminen
6. Kaupan kohteena on kiinteistö
7. Verotus
8. Asuin- ja liiketilojen vuokraus
Vieritä ylös