KÄYTTÖOHJEET

  • Navigointi sivustolla
  • Rekisteröityminen
  • Uuden verkkokoulutuksen aktivointi
  • Salasanan vaihto
  • Kirjautuminen
  • Omat kurssit -sivu
  • Verkkokoulutuksen etusivu
  • Opiskelutila

Kun saavut osoitteeseen www.ekurssi.fi, kirjaudu palveluun tai rekisteröidy verkkokoulutusaineistojen käyttäjäksi sivun oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu/Rekisteröidy-linkkiä klikkaamalla. Kirjautumissivun suora osoite on https://www.ekurssi.fi/kirjaudu/.

Mikäli olet www.ekurssi.fi-sivulle tullessasi jo kirjautuneena palveluun, sivun yläreunassa on näkyvissä painike Omat kurssit, jota klikkaamalla saat näkyviin kurssit, joihin sinulla on suoritusoikeus:

Verkkokurssien käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä Kiinteistömedia Oy:n palvelujen käyttäjäksi ja käyttöoikeuden hankkimista kurssiin. Kiinkon opiskelijat ottavat kurssit käyttöönsä Kiinkolta saamansa aktivointikoodin avulla (ks. kohta Uuden verkkokoulutuksen aktivointi).

Rekisteröityminen

Rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa https://kiinteistomedia.fi/rekisteroidy.

Avautuvalla sivulla valitse asiakastyypiksi yksityisasiakas ja syötä pakolliset tiedot, kuten etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite.

Ota kantaa viestintälupiin, lue tietosuojaseloste ja kuittaa se luetuksi.

Klikkaa Lähetä-painiketta. Tunnukset tulevat sähköpostiisi hetken kuluttua osoitteesta [email protected] (tarkista myös roskaposti).

Rekisteröidy

Jos sinulla on jo käyttäjätunnukset palveluun, voit aktivoida uuden kurssin aktivointikoodin avulla seuraavasti.

1. Kirjaudu tunnuksillasi sisään osoitteessa https://kiinteistomedia.fi/kirjaudu.

2. Kirjauduttuasi valitse sivun oikean yläkulman valikosta Omat tiedot:

Omat tiedot

3. Avaa Oma tili -sivulla kohta Aktivoi koodi. Syötä saamasi aktivointikoodi sille varattuun kenttään ja klikkaa Aktivoi:

Aktivoi koodi

Uuden verkkokoulutuksen aineistot ovat käytössäsi. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta Omat tuotteet tarkastellaksesi käytössäsi olevia aineistoja.

Voit halutessasi vaihtaa salasanasi osoitteessa https://kiinteistomedia.fi/kirjaudu.

1. Kirjaudu tunnuksillasi sisään ja klikkaa oikean yläkulman valikosta auki Omat tiedot:

Omat tiedot

2. Sivun alareunasta löydät kohdan, jossa voit määritellä uuden salasanan. Syötä ensin vanha salasanasi ja tämän jälkeen uusi salasanasi kahteen kertaan. Klikkaa Lähetä.

Salasanan vaihtaminen

3. Uusi salasana on heti käytössäsi.

Jos olet unohtanut salasanasi, mene osoitteeseen https://kiinteistomedia.fi/palauta-salasana. Syötä kenttään käyttäjätunnuksesi (sähköpostiosoitteesi) ja klikkaa Lähetä.

Uusi salasana saapuu sähköpostiisi hetken päästä (tarkista myös roskaposti).

Kirjaudu sisään sivun oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu/Rekisteröidy-linkkiä painamalla. Avautuvalla sivulla syötä käyttäjätunnuksesi (=sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu-painiketta.

Kirjautumisen jälkeen sinut ohjataan Omat kurssit -sivulle, jossa näet kaikki käytössäsi olevat verkkokoulutukset.

Omat kurssit -sivulle on koottu kaikki verkko-opiskeluusi liittyvät tiedot.

Omat muistiinpanot-sivulla näet kaikki verkkokoulutuksiin tekemäsi muistiinpanot.

Käyttäjätunnuksesi alla on yhteenveto verkkokoulutusten tiedoistasi ja luettelo kaikista verkkokoulutuksista, joihin sinulla on käyttöoikeus. Klikkaamalla verkkokoulutuksen nimeä pääset aloittamaan opiskelun.

Omat kurssit -sivulla voit tarkastella jokaisen verkkokoulutuksesi etenemistä ja yksittäisen verkkokoulutuksen suoritettuja kokeita sekä ansaittuja sertifikaatteja klikkaamalla oikeassa reunassa olevaa nuolta. Kaikkien verkkokoulutusten opiskelutiedot saa näkyviin klikkaamalla Laajenna kaikki -painiketta.

Omat kurssit -sivun Siirry mihin jäit -painikkeesta voit siirtyä suoraan jatkamaan edellisellä kirjautumiskerralla opiskelemaasi kohtaa verkkokoulutuksessa.

Kunkin verkkokoulutuksen etusivun yläreunassa on sama valikko, kuin Omat kurssit -sivullakin.

Koulutuksen etusivu alkaa sen yleisesittelyllä. Jos olet aloittanut verkkokoulutuksen opiskelun, näkyy etusivulla Siirry mihin jäit -painike, josta klikkaamalla siirryt siihen kohtaan koulutusta, johon jäit edellisellä kirjautumiskerralla. Koulutuksen tila -palkki kertoo, miten opiskelusi on edistynyt.

Sivun oikeasta reunasta löydät Koulutuksen perustiedot.

Etusivulla on näkyvissä myös koulutuksen rakenne Kurssisisältö-otsikon alla. Koulutuksen osioita ovat luvut, jotka näkyvät suoraan Kurssisisältö-otsikon alla. Luvut on jaoteltu kappaleisiin. Kunkin luvun alaosioina olevat kappaleet saa näkyviin klikkaamalla luvun kohdalla Laajenna-linkkiä. Verkkokoulutuksen, sen luvun tai yksittäisen kappaleen yhteydessä voi olla testejä. Nämä näkyvät myös Laajenna-linkkiä klikkaamalla. Koko sisällysluettelon saa etusivulla auki Laajenna kaikki -linkistä.

Jokaisen verkkokoulutuksen etusivun oikeassa reunassa on koulutuksen perustietojen lisäksi näkyvissä kaikki ne lisätietoa koulutukseen liittyen, esimerkiksi linkit koulutuksessa käytettäviin dokumenttipohjiin ja käyttöohjeisiin.

Varsinainen opiskelu tapahtuu pelkistetyssä opiskelutilassa, johon pääsee klikkaamalla koulutuksen etusivulla halutun osion nimeä.

Sivun yläreunassa näet, kuinka opiskelusi verkkokoulutuksen aikana edistyy. Jos olet luvussa, voit navigoida edelliseen / seuraavaan lukuun. Jos olet luvun kappaleessa, voit navigoida edelliseen / seuraavaan kappaleeseen.

Vasemmassa reunassa olevasta sisällysluettelosta pääset navigoimaan haluamaasi koulutuksen osioon. Koulutuksen nimeä klikkaamalla pääset takaisin etusivulle.

Koululutuksen sisältö koostuu videoista, animaatioista, kuvista, klikattavista kuvista, tekstisisällöistä ja testeistä sekä muun muassa mallidokumenteista.

Voit lisätä haluamallesi koulutuksen sivulle oman muistiinpanon Lisää muistiinpano -painikkeesta.

Vieritä ylös