Kurssi kohti tulevaisuutta

Räätälöityjä digitaalisia sisältöratkaisuja yrityksille ja oppilaitoksille.

Näin me ajattelemme

Oppimisen pitää olla hauskaa ja vaivatonta. Jokaisen pitää voida oppia uutta ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaalisuus on ennen kaikkea väline, ei itseisarvo. Näistä lähtökohdista haluamme palvella sinua ja auttaa sinua kohti tavoitteitasi. Tutustu palvelutarjontaamme, kerromme mielellämme lisää.

Kouluta henkilökuntaa ekursseilla

Henkilökunnan kouluttaminen räätälöidyillä verkkokursseilla on kustannustehokas tapa päivittää ja laajentaa osaamista organisaatiossasi. Kysy lisää eri verkkokurssiratkaisuistamme:

• Verkkokurssi Premium
• Verkkokurssi Perus
• Verkkokurssi Kätevä

Opiskelun voi aloittaa heti

Opiskella voi koska tahansa

Opiskella voi missä tahansa

Opiskelu on edullista

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity sisältö

VERKKOTESTIT

Jos haluat verkkosivuillesi interaktiivisuutta, se onnistuu vaivattomasti käyttäjää aktivoivien testien avulla. Testit voivat olla hauskoja persoonallisuustestejä tai käyttäjän tietämystä testaavia visoja. Erityyppisiä testivaihtoehtoja on useita. Testit voidaan upottaa vaivattomasti mille verkkosivulle tahansa, jolloin testi näyttää saumattomasti osalta juuri sinun sivustoasi.

ANIMAATIOT

Animaation voima on suuri. Animaatioiden välityksellä saat kerrottua tarinasi ja viestisi hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Ammattilaisemme auttavat sinua suunnittelussa sekä määrittelyssä ja saat avaimet käteen -periaatteella valmiin lopputuloksen. Animaatioita voi käyttää markkinoinnissa, koulutuksissa ja esityksissä – vain mielikuvituksesi on rajana.

VIDEOTUOTANTO

Video on tehokas viestintäväline. Videoilla voit esimerkiksi piristää markkinointia. Henkilökunnan koulutustarpeisiin videot ovat myös erittäin varteenotettava ja tehokas vaihtoehto. Tulemme kuvaamaan haluamasi videot haluamaasi kohteeseen. Kuvaukset voi hoitaa mutkattomasti myös kuvausstudiossamme.

VERKKOKIRJAT

Yrityksesi sisällöt ovat arvokasta omaisuutta. Monesti perehdyttämismateriaalit, käyttöohjeet, yrityksen strategia tai muut aineistot, joilla on laaja käyttäjäkunta organisaatiossasi, jäävät lukematta. Kenties sisältöä ei löydetä tai sitä ei voi lukea mobiilisti – syitä voi olla useita. Verkkokirjaformaatti parantaa kirjallisten aineistojesi haettavuutta ja luettavuutta ja samalla tavoitat käyttäjäkunnan tehokkaasti. Saat responsiivisesti toimivan teoksen, jossa on tehokas haku ja selkeä sisällysluettelo.

Vieritä ylös