Yritysratkaisut

Räätälöidyt verkkokurssit yrityksesi tarpeisiin

Lisää osaamista
Tiedot ajan tasalle
Paranna tuottavuutta

Kouluttaminen verkkokursseilla

Henkilökunnan kouluttaminen verkkokursseilla on nopea ja tehokas tapa lisätä osaamista ja tuottavuutta

Uusia tietoja ja taitoja voi opiskella työpaikalla, kotona, työmatkalla, kaikkialla, missä vain on nettiyhteyden päässä.

Verkkokurssit on joustava tapa opiskella, koska kurssia voi käydä osissa, luku kerrallaan ja juuri silloin, kun siihen on aikaa. Työtehtävien hoito ja uuden oppiminen vuorottelevat tarpeen mukaan eikä opiskeluun tarvitse välttämättä varata kokonaisia työpäiviä.

Verkko-opiskelu on siis helppo sovittaa yrityksen muuhun toimintaan. Tämä säästää aikaa ja rahaa ja tehostaa oppimista sekä opitun soveltamista käytännön työssä.

Räätälöidyt verkkokurssit

Rakennamme verkkokursseja yrityksesi tarpeita vastaavaksi

Jos tarjolla olevista verkkokursseistamme ei löydy yrityksesi tarpeisiin sopivia kursseja, voimme yhdessä kehittää juuri sinun yrityksellesi toimivan oppimisratkaisun.

Verkkokursseissa hyödynnämme uusimpia digitaalisia ratkaisuja. Verkkokursseissa käytämme videoita, animaatioita ja rikastettua grafiikkaa, mukaan lukien 3D-kuvia. Tehtävät ja testit ovat monimuotoisia ja takaavat tiedon nopean omaksumisen.

Tuotannon hoitaa oma asiantuntijatiimimme, joten pystymme tuottamaan verkkokurssit hyvin kustannustehokkaasti.

Ollaan yhteydessä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ollaan yhteydessä ja rakennetaan juuri sinun henkilökuntasi kehittämiseen sopiva ratkaisu!

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä oheisen yhteydenottolomakeen. Voit kysyä yritysratkaisuistamme myös puhelimitse.

Thomas Åberg

050 5375107

Kiinteistöalan Kustannus Oy